top of page

Het tatoeëren wordt uitgevoerd onder hygiënische omstandigheden met geschikte steriele instrumenten en veilige technieken en volgens EN 17169 en overeenkomstige nationale eisen .

 

De studio / tattooeerder / behandelaar bevestigd dat aan de cliënt alle mogelijke informatie is aangeboden en dat de cliënt het advies heeft gekregen om alle informatie zorgvuldig te overwegen. Op onze website kunnen alle richtlijnen welke door de GGD zijn opgesteld nagelezen worden. 

 

De studio / artiest / behandelaar is niet aansprakelijk is voor eventuele complicaties of risico's.

De studio / artiest / behandelaar kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de uitkomst van de tattoeage / pmu of soortgelijke behandeling

Het laten zetten van een tattoeage / pmu is geheel op eigen risico en de client is voldoende op de hoogte gesteld van alle bijhorende risico's en complicaties. Zowel is alle informatie op onze website terug te vinden, als in het toestemmingsformulier, de informatie aanwezig in de studio en op de webiste van de GGD.

De cliënt geeft  100% toestemming om zijn/haar lichaam aan te laten raken door artiest / behandelaar.
De cliënt is op de hoogte gesteld van de aanwezigheid van een assistente waar hij of zij  terecht kan aangaande zaken zoals 'over-scheidend' gedrag.

Alle foto's die welke worden genomen van de cliënte kunnen gebruikt worden voor marketing doeleinden.

bottom of page